به گزارش پایگاه خبری 'القدس العربی ' حزب دموكرات ترقی خواه یكی از مشهورترین احزاب مخالف دولت در بیانیه ای ، نسبت به این اقدام ، ابراز تعجب كرده و آن را بر خلاف عرف دیپلماتیك تونس دانست .
این حزب از مقامات تونسی خواست كه در چنین مواردی به دلیل اهمیت بیش از حد چنین تصمیم هایی و تاثیر آن بر آینده مناسبات عربی و بین المللی با كشورهای دیگر ، پیش از تصمیم گیری با تمامی نیروهای ملی مشورت نمایند .
از سوی دیگر حزب چپ گرای الاتحاد حمایت بی قید و شرط خود را از مردم سوریه اعلام كرده و در عین حال از این تصمیم متهورانه و شتابزده مقامات به شدت انتقاد كرد.
حزب ملی تونس نیز این اقدام را شتابزده وخطرناك در تاریخ دیپلماسی تونس دانست .
گفتنی است احزاب مخالف دولت نگرانی شدید خود را از عواقب منفی احتمالی چنین تصمیم گیری هایی برای تونسی های ساكن سوریه اعلام نمودند .
حزب قطب دموكراتیك تجدد گرا نیز از این اقدام عجولانه ابراز تعجب كرد .
جنبش الشعب نیز از منصف المرزوقی رئیس جمهور تونس خواست كه در چنین تصمیم گیری هایی عجله نكند زیرا این امر تبعات زیادی برای تونس دارد .
روزنامه تونسی ' لابرس ' نیز در واكنش به این خبر نوشت : تصمیم به اخراج سفیر سوریه از تونس ، با اصول دیپلماتیك تونس كه بیشتر به میانه رو بودن متمایل است ، در تعارض است .
حمادی الجبالی نخست وزیر تونس روز یكشنبه از تمام كشورها خواسته بود كه در اعتراض به سركوب خونین معترضان ، سفرای سوریه را از كشورهای خود اخراج نمایند .
مترجمام **2041**1369**